Scooter leasen

Je bent hier:

Scooters zijn waanzinnig populair in Nederland! Of het nu gaat om een Retro scooter, een City scooter of een Sport scooter; het blijft een enorm populair vervoersmiddel. Bij nuscooterleasen.nl hebben wij het meest uitgebreide assortiment brom- en snorscooters beschikbaar zodat jij altijd goed voor de dag komt. Veel van onze scooters zijn leverbaar in een 25 km/u of 45 km/u variant en verkrijgbaar in de meest verschillende trendy kleuren.

Daarnaast kan je jouw scooter ook uitrusten met een windscherm, retro helm en andere hippe accessoires. Op nuscooterleasen.nl stel je eenvoudig jouw scooter en accessoires samen en rijdt je jouw favoriete scooter al vanaf € 18 per maand. Aanvragen is eenvoudig, en meestal rijdt je binnen 1 week al rond op je hippe scooter!

| Nuscooterleasen.nl

Piaggio

Piaggio is marktleider op het gebied van innovatie en scooterdesign, waardoor de modellen altijd vernieuwend en stijlvol, maar ook herkenbaar zijn. Een Piaggio scooter kopen zorgt zeker voor een goede aankoop en veel veilige kilometers.

| Nuscooterleasen.nl

Peugeot

Peugeot is, mede dankzij de goede reputatie die het merk door de jaren heen heeft opgebouwd, zeer populair en een goede keuze, wil je een scooter kopen. Peugeot staat voor veelzijdigheid, het praktische aspect en kwaliteit.

| Nuscooterleasen.nl

NIU

Kymco werd in 1963 opgericht in Taiwan, waar het al snel uitgroeide tot de grootste scooter fabrikant van het land. Het merk is al sinds 1990 op de Nederlandse markt. Kymco hecht veel waarde aan design en dat zie je terug in de modellen.

| Nuscooterleasen.nl

Sym

Sym is als een van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers niet meer weg te denken uit het actuele straatbeeld. In Nederland is SYM al meer dan 15 jaar een begrip en behoort het tot een van de beter verkochte scootermerken.

| Nuscooterleasen.nl

Tomos

Tomos is een bekend merk van kwalitatieve bromfietsen en snorfietsen die geproduceerd worden in de Sloveense havenstad Koper. Betrouwbaarheid, vrijheid, en trendy zijn 3 woorden die hoog in het vaandel staan bij Tomos.

| Nuscooterleasen.nl

Turbho

Nederlandse topkwaliteit scooters in veel verschillende modellen en kleuren. Met de Vespa achtige look zijn deze scooters zeer geliefd, ook vanwege de betaalbare prijs/kwaliteit!

| Nuscooterleasen.nl

Vespa

Vespa is Italiaans en dat zie je terug in het design. Vespa besteedt veel aandacht aan het uiterlijk van haar scooters. De naam Vespa komt van het woord ‘wesp’, vanwege de slanke taille en het zachte geluid.

| Nuscooterleasen.nl

Yamaha

Op zoek naar een sportieve, comfortabele en betrouwbare scooter? Dan is een Yamaha scooter vast en zeker iets voor jou. Yamaha is een van de grootste scooter- en motorproducenten van dit moment.

NIU N1S - Nuscooterleasen.nl

NIU

NIU is de nieuwe trend op het gebied van elektrische scooters. Met verschillende modellen, in zowel 45km als 25km maakt NIU trendy elektrische scooters. Voorzien van alle technische snufjes en topkwaliteit!