Hoe werkt het?

Je bent hier:

Op Nuscooterleasen.nl kan je eenvoudig en snel een scooter leasen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw scooter uitkiezen, eventueel met een aantal trendy accessoires erbij. Heb je alles gevonden? Dan dien je jouw aanvraag eenvoudig via het formulier in. Wij nemen dan contact met je op zodra de bestelling en leaseaanvraag binnen is. Het kan zijn dat we nog telefonisch contact met je opnemen om een aantal zaken met je door te nemen met betrekking tot de leaseaanvraag.

Met deze gegevens gaat Nuscooterleasen.nl toestemming vragen bij de financieringsmaatschappij die deze lease aanvraag beoordeelt. Voor deze beoordeling dragen zij zorg voor toetsing en registratie bij BKR in Tiel.

Voordelen van scooter leasen bij nuscooterleasen.nl

  • Bestel via de normale procedure
  • Je betaalt een vast laag bedrag per maand, met een vaste rente, voor een vaste periode
  • Je ontvangt altijd een apart contract met de leasevoorwaarden
  • De scooter wordt direct jouw eigendom
  • Wij leveren de scooter volledig rijklaar en getest bij je thuis
  • Toetsing en registratie bij BKR

Betaalservice

Soms komt het gewoon niet uit om een grote aankoop direct te betalen. Daarom kan je bij Nuscooterleasen.nl eenvoudig een scooter leasen.

Je betaald op deze manier jouw nieuwe scooter in vaste maandelijkse termijnen. Je wordt uiteraard direct eigenaar van de scooter. Wij vinden het belangrijk dat je van te voren weet waar je aan toe bent dus bereken jouw leasebedrag en lease jouw scooter eenvoudig en snel.

Scooter leasen

Veel mensen maken al gebruik van de mogelijkheid om een scooter te leasen. Het is een mooie manier om snel een nieuwe trendy scooter te rijden zonder daarvoor een flinke uitgave te moeten doen. Bij Nuscooterleasen.nl lease je eenvoudig een nieuwe scooter. Je betaald een vastgesteld maandelijks bedrag zodat je precies weet waar je aan toe bent. Aanvragen is eenvoudig en je aanvraag wordt binnen 1 week behandeld.