Bestellen en bezorgen

Je bent hier:

Alle scooters van nuscooterleasen.nl zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Daarom verkopen wij uitsluitend A- merken. Alle scooters zijn eenvoudig te bestellen en worden helemaal rijklaar bij je thuis afgeleverd.

Scooter bestellen

Een scooter bestellen bij nuscooterleasen.nl is heel eenvoudig en gaat in een paar simpele stappen. Als je jouw favoriete scooter hebt gevonden kun je deze bestellen door op de ‘bestel’ knop te klikken. Je geeft daarbij aan naar welke uitvoering en kleur jouw voorkeur uitgaat.

Nadat wij jouw bestelling en leaseaanvraag hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op. Soms hebben we nog aanvullende informatie nodig. Daarna gaan wij ervoor zorgen dat we de scooter snel kunnen bezorgen.

Scooter bezorgen

Nuscooderleasen.nl levert jouw nieuwe scooter volledig rijklaar thuis af. Dit betekent dat wij de scooter in onze werkplaats hebben afgemonteerd, voorzien van de afleverbeurt en het kenteken voor je aanvragen. Bovendien onderwerpen we elke scooter aan een uitgebreide testrit voordat deze onze werkplaats verlaat. Op deze manier beoordelen wij jouw scooter op rijeigenschappen en kunnen wij de veiligheid en technische staat ervan garanderen.

Op het moment van levering is de scooter op jouw naam gezet. Jouw scooter is dus meteen klaar voor gebruik. Lees verder de gebruiksaanwijzing van de importeur voor verdere informatie omtrent de scooter.

Tijdens en na de bestelling van je scooter houden wij je uiteraard op de hoogte van de levering. Zo nemen we na ontvangst van jouw bestelling telefonisch contact met je op en spreken we alle details nog een keertje door en zodra de scooter gereed is voor aflevering maken we telefonisch een afspraak voor levering.